Firma – Paula Artés

24 març al 23 abril

 

SINOPSIS

Què arriba a saber l ́Estat de nosaltres? Des d’on exerceix el control? Sabem quanta informació gestiona l’estat respecte nosaltres? Quin ús fa d’aquestes dades?

Centro la mirada a l’espai zero de control, on comença el procés de control de les nostres dades. On ens inscriuen en néixer, on ens documenten identitàriament, on registren les nostres patologies, etc. Espais que comencen a deixar de tenir la funció de recepció d’informació per passar a fer-se tot en línia. La informació que dipositem, separadament, en aquests espais, tenen el mateix destí: l’Estat. Les estructures administratives de l’Estat tenen la funció de panòptic sobre la ciutadania.

Repensar lespai com a forma dexercir el poder.

 

BIO

Paula Artés (1996) Graduada en fotografia i creació contemporània

Compromesa en donar a conèixer i qüestionar les estructures ocultes poder i control.
Ha obtingut la beca OSIC, VEGAP, té obra a la MAPFRE i al Pla Nacional de Fotografia.

Ha exposat a la MAPFRE Guanarteme, festival Lumínic, Centre d’Arts Santa Mònica, a l’IEI i al Museu Morera de Lleida, Kur- sala, Embarrat, CC Can Basté, i a Temporals de l’ICUB.

Seleccionada a Descubrimientos Photoespaña, SCAN, Sala d’Art Jove, Unseen Dummy Award, Viphoto Fest i Art Photo Bcn.

Al 2019 va autopublicar el seu primer fotollibre Fuerzas y cuerpos i va realitzar la residència d’artistes al HISK de Bèlgica. És docent al graduat i postgraus de fotografia a Idep Barcelona.

 

Museu de la Mediterrània
C/ Carrer d'Ullà, 31, 17257
Museu de la Mediterrània
C/ Carrer d'Ullà, 31, 17257