Cubil – Sergi Batlle

24 març al 23 abril

 

SINOPSIS

Cubil ressegueix el paisatge familiar recent dels seus avantpassats, un viatge a dues escales –geològica i humana– en una regió en la qual el temps sembla haver-se detingut. I ho fa des de 2016, on sinó, al municipi d’Orce, assenyalat des de 1982 com un possible bressol de la civilització a Europa.

El fotògraf esquartera la realitat per a recompondre-la en formats diversos, contenidors exquisits d’escenes macro i micro, on insereix una selecció afinada de formes i textures que atura literalment en l’atemporalitat mitjançant un maneig de la llum de precisió quirúrgica. Amb Cubil, Sergi Batlle es reconeix en el coneixement d’aquest entorn, alhora que enfila el mirall d’una línia temporal regressiva, infinita.

 

BIO

Sergi Batlle. Cassà de la Selva, 1976. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Darrerament, ha cursat diversos cursos d’especialització a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Actualment, compagina la seva feina com a dissenyador gràfic i docent amb els seus projectes personals.

Ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives a espais com el Centro de Arte Contemporáneo José Saramago d’Orce (Granada), al Fine Art d’Igualada i a la Fundació Valvi de Girona, entre d’altres.

 

Museu de la Mediterrània (2on Pis) - Torroella de Montgrí
C/ Carrer d'Ullà, 31, 17257
Museu de la Mediterrània (2on Pis) - Torroella de Montgrí
C/ Carrer d'Ullà, 31, 17257